Advocaten en mediators

Elke zaak heeft een eigen verhaal en verdient een eigen juridische aanpak. Naast deskundigheid op het juridische vlak, hebben onze advocaten en mediators oog voor de persoonlijke kant van uw zaak. Ieder van ons heeft een specialisatieopleiding gevolgd. Bovendien zijn wij door onze jarenlange samenwerking goed op elkaar ingespeeld. Samen met de grote ervaring die wij inmiddels op onze specialisaties hebben opgedaan, kunt u daarom rekenen op een efficiënte en doeltreffende behandeling van uw dossier.

advocaat

mr. E.M.G. (Eefje)
van Nuenen-Meulesteen

Advocaat en mediator

advocaat

mr. R.A.H. (Renske)
Vullings

Advocaat en mediator

Naast deskundigheid op het juridische vlak, vindt u bij ons advocaten en mediators die oog hebben voor de persoonlijke kant van uw zaak.

Ons kantoor

Ons kantoor is in 2011 opgericht. Bij ons kunt u met al uw kwesties op het gebied van het familierecht terecht. Of het nu gaat om advies, bijstand in een procedure of mediation, bij onze professionals bent u in goede handen.

Wat kunt u van ons kantoor verwachten?

  • Ten eerste vindt u bij ons advocaten en mediators die hun vak op het hoogste kennisniveau uitoefenen. Kennis zorgt immers voor een voorsprong, wat in elk dossier van pas komt.
  • Een kantoor met een geheel eigen identiteit. Onze deskundigen zijn geen standaard advocaat/ mediator. Zij blijven zichzelf en gaan naast u staan. Bovendien zorgen wij ervoor dat het proces en de juridische inhoud van de zaak begrijpelijk voor u blijven. Dus geen ingewikkeld taalgebruik, als we het ook in gewoon Nederlands aan u uit kunnen leggen.
  • Transparantie op alle vlakken, dus ook ten aanzien van de kosten van onze specialisten. U weet bij ons direct waar u aan toe bent. Wij hanteren namelijk een betaalbaar uurtarief (€ 195,- per uur), inclusief btw. In tegenstelling tot andere advocatenkantoren, rekenen wij geen afzonderlijke kantoorkosten. Om het nog overzichtelijker voor u te maken, is het bovendien mogelijk om te kiezen voor een vaste prijsafspraak. U weet dan vooraf exact wat onze bijstand u gaat kosten.
  • Goede bereikbaarheid en dekking in een groot gedeelte van Noord-Brabant, doordat ons kantoor twee vestigingen heeft. Onze hoofdvestiging vindt u aan de rand van Breda, in de wijk de Haagse Beemden, nabij Bergen op Zoom, Etten-Leur en Oosterhout. Onze nevenvestiging bevindt zich in Hilvarenbeek, nabij Tilburg en Den Bosch.
  • Mogelijkheid tot bijstand in procedures bij verschillende rechtbanken en hoven in Nederland, zoals de rechtbank Zeeland-West-Brabant (locaties Breda en Middelburg), de rechtbank Rotterdam (locaties Rotterdam en Dordrecht), rechtbank Den Bosch en het gerechtshof in Den Bosch en Den Haag.
  • Ruime mogelijkheden voor het maken van afspraken. Wij zijn namelijk niet alleen geopend tijdens de reguliere kantoortijden, maar u kunt bij ons in overleg ook in de avond op afspraak komen. Dit kan zowel op ons kantoor in Breda, als ons kantoor in Hilvarenbeek.
  • U kunt op eenvoudige wijze met onze advocaten en mediators in contact komen via telefoon, e-mail of ons contactformulier op onze website. Daarnaast zijn wij ook via Facebook en Linkedin te bereiken.
Het kantoorTarieven