Nu ook in de avonduren op afspraak geopend!

Nu ook in de avonduren op afspraak geopend!

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten is nu ook in de avonduren op afspraak geopend voor haar klanten. Op deze manier wil Van Nuenen Verger en Vullings advocaten het de klanten makkelijker maken om de balans in werk en privé te bewaken.

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten richt zich met name op particuliere klanten die verwikkeld zijn in conflicten die zich afspelen in de persoonlijke levenssfeer, zoals een echtscheiding, verbreking samenwoning, zorgen omtrent de kinderen en strafrechtelijke kwesties.

Het betreffen doorgaans conflicten die veel tijd en energie in beslag nemen. Tijd en energie die u overdag ook dient te steken in uw baan of in de verzorging van uw kinderen. Van Nuenen Verger en Vullings advocaten begrijpt dat het niet altijd eenvoudig is om de balans thuis en op het werk te handhaven; met name niet als er sprake is van een roerige tijd in de privésfeer.

Meer informatie over Van Nuenen Verger en Vullings advocaten

Afspraak in de avonduren

Om het onze klanten makkelijker te maken de balans in werk en privé te bewaken, bieden wij de mogelijkheid een afspraak in de avonduren met één van onze advocaten of mediator in te plannen. Op die manier hoeft u overdag geen opvang voor de kinderen te regelen en/of hoeft u geen extra vrije uren van uw werk op te nemen, zodat u zich overdag kunt concentreren op uw kinderen dan wel op uw werk en u ’s avonds in alle rust bij ons terecht kunt met al uw vragen.

Leer onze advocaten en mediator kennen

Maak een afspraak in de avonduren

Voor meer informatie over de mogelijkheden om in avonduren een afspraak in te plannen of om een afspraak te maken, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Tijdens kantooruren kunt u bellen naar 076-2030010. ’s Avonds en in het weekend zijn wij bereikbaar via ons e-mailadres: info@v-advocaten.nl (ook buiten kantooruren wordt de email regelmatig gecontroleerd) of via het contactformulier op onze website.

Maak een afspraak

mr. R.A.H. (Renske) Vullings
Dit artikel is geschreven door:
mr. R.A.H. (Renske) Vullings