Advocaat en mediator Breda

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is in 2011 opgericht en gevestigd in Breda. Sinds 2016 heeft ons kantoor een nevenvestiging in Hilvarenbeek geopend. Bij ons kantoor in Breda en Hilvarenbeek kunt u terecht voor alle vragen en geschillen op het het gebied van familierecht, jeugdrecht en strafrecht. Op zoek naar een advocaat of mediator in Breda? Onze gespecialiseerde advocaten en mediators staan voor u klaar.

Advocaat en mediator in Breda

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is een gespecialiseerd advocatenkantoor in Breda. De advocaten en mediators die bij ons kantoor in Breda werkzaam zijn, verrichten werkzaamheden op de volgende rechtsgebieden: familierecht, jeugdrecht en strafrecht.

Het familierecht is een omvangrijk rechtsgebied, waarin wij onder andere in Breda juridische bijstand verlenen ten aanzien van alle mogelijke geschillen die zich voor kunnen doen tussen ex-partners (zoals op het gebied van scheiding, alimentatie, omgang, wijziging gezag, ect.). In familiezaken kunnen wij tevens als mediator (bemiddelaar) optreden. In jeugdzaken staan wij zowel minderjarigen als de ouders juridisch bij. In strafzaken staan wij niet alleen volwassenen bij, maar ook minderjarige kinderen en jongmeerderjarigen.

Benieuwd naar alle specialisaties van onze advocaten en mediators in Breda? Lees dan verder op onze website.

Specialisaties

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators in Breda

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is in 2011 opgericht en gevestigd in Breda, in de wijk de Haagse Beemden. Het advocatenkantoor in Breda bevindt zich op een korte afstand van de A16, vanaf de afslag Breda-Noord, Prinsenbeek. Het heeft ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Daarnaast is het kantoor goed bereikbaar met openbaar vervoer. Hierdoor is het kantoor zowel per auto, fiets als openbaar vervoer bereikbaar voor cliënten uit de omgeving van Breda, waaronder Prinsenbeek, Etten-Leur, Bavel en Ulvenhout. Ook voor mediation in Breda kunt u terecht op ons kantoor in de wijk de Haagse Beemden. Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators in Breda heeft tevens een nevenvestiging in Hilvarenbeek.

Meer kantoorinformatie
Van Nuenen Verger en Vullings advocaten mediators

Advocatenkantoor vlakbij de rechtbank in Breda

Voor alle civiele procedures in familiezaken en jeugdzaken geldt dat de procedure gevoerd moet worden binnen het arrondissement waar partijen en/of de minderjarige kinderen woonachtig zijn. Voor personen die wonen in Breda en omgeving, waaronder Prinsenbeek, Etten-Leur, Bavel en Ulvenhout, geldt dat de procedure plaats dient te vinden bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant. De locatie van de rechtbank bevindt zich in Breda, op nog geen 10 minuten rijden van onze hoofdvestiging in Breda.

Doordat het kantoor van Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators zich vlakbij de rechtbank in Breda bevindt, is het voor onze advocaten en secretaresse een kleine moeite om zelf processtukken in te dienen bij de rechtbank. Hierdoor zijn onze cliënten er zeker van dat processtukken tijdig zijn ingediend en niet kwijtraken in de post. Bovendien is de beperkte reisafstand van het kantoor in Breda naar de rechtbank een groot voordeel voor de juridische bijstand tijdens zittingen.

Bent u op zoek naar een advocaat of mediator in de omgeving van Breda? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Tarieven

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators in Breda kunt u niet alleen kiezen voor een all-in-uurtarief, maar het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Door te kiezen voor een vaste prijs, weet u vóór het eerste gesprek met uw advocaat of mediator in Breda exact wat de kosten voor de behandeling van uw volledige dossier zijn. Ook voor een mediationtraject kunt u bij ons kiezen voor een vast tarieven voor het volledige bemiddelingstraject. U hoeft niet eerst een gesprek aan te gaan, om te weten wat de kosten van de behandeling van uw dossier zullen zijn. U kunt namelijk het antwoord op uw vraag terugvinden op onze website. Onze vaste prijsafspraken staan per dossier transparant uitgewerkt op onze website. Staat uw geschil er niet bij vermeld? Neem contact met ons op voor een vaste prijsafspraak op maat.

Neem contact op

"Door onze kennis, ervaring en de persoonlijke aanpak te bundelen krijgt ùw dossier de aandacht die het verdient tegen een scherp tarief."