Advocaat en mediator Den Bosch

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is een echt Brabants kantoor. Met een vestiging in Breda en Hilvarenbeek zijn wij vanuit veel dorpen en steden in Brabant goed bereikbaar. Zo ook in Den Bosch. Bij ons advocatenkantoor in Den Bosch kunt u terecht voor alle vragen en geschillen op het het gebied van familierecht, jeugdrecht en strafrecht. Maar ook voor mediation kunt u bij ons terecht. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een scheidingsadvocaat in Den Bosch of een mediator in Den Bosch, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gespecialiseerde advocaten en mediators staan voor u klaar.

Familierecht, jeugdrecht en strafrecht in Den Bosch

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is een gespecialiseerd advocatenkantoor. De advocaten en mediators die bij ons kantoor werkzaam zijn, verrichten werkzaamheden op de volgende rechtsgebieden: familierecht, jeugdrecht en strafrecht. Het familierecht in Den Bosch is een omvangrijk rechtsgebied, waarin wij juridische bijstand verlenen ten aanzien van alle mogelijke geschillen die zich voor kunnen doen tussen ex-partners (zoals op het gebied van scheiding, alimentatie, omgang, wijziging gezag, ect.). In familiezaken kunnen wij tevens als mediator (bemiddelaar) optreden in Den Bosch. In jeugdzaken staan wij zowel minderjarigen als de ouders juridisch bij. In strafzaken staan wij niet alleen volwassenen bij, maar ook minderjarige kinderen en jongmeerderjarigen.

Wilt u meer weten over een gespecialiseerde mediator of advocaat in Den Bosch? Op de pagina ‘Specialisaties’ leest u alles over de specialismen van de advocaten en mediators bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators.

Specialisaties

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators in de regio Den Bosch

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is in 2011 opgericht en gevestigd in Breda. Het kantoor bevindt zich op een korte afstand van de A16, vanaf de afslag Breda-Noord, Prinsenbeek en heeft ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur. Sinds 2016 heeft ons kantoor een nevenvestiging geopend in Hilvarenbeek, in de omgeving van Tilburg en Den Bosch. De nevenvestiging is gelegen aan de Esbeekseweg, net buiten de kern van Hilvarenbeek en bijna grenzend aan de N269, de provinciale weg vanuit Tilburg. Bij de nevenvestiging in Hilvarenbeek is ruime parkeergelegenheid voor de deur en op 50 meter afstand bevindt zich een bushalte (lijn 143 Tilburg-Reusel). Hierdoor is het kantoor ook goed bereikbaar voor cliënten uit de omgeving van Den Bosch, zoals Kaatsheuvel, Vught, Loon op Zand en Waalwijk.

Bent u op zoek naar een advocaat of mediator in Den Bosch, neem dan eens vrijblijvend contact op met Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators.

Meer kantoorinformatie
Van Nuenen Verger en Vullings advocaten mediators

Rechtbank Den Bosch en Breda

Voor alle civiele procedures in familiezaken en jeugdzaken geldt dat de procedure gevoerd moet worden binnen het arrondissement waar partijen en/of de minderjarige kinderen woonachtig zijn. Voor personen die wonen in Den Bosch en de omliggende dorpen, zoals Vught, geldt dat de procedure plaats dient te vinden bij de rechtbank Oost-Brabant. De locatie van de rechtbank bevindt zich in Den Bosch. Vanuit de nevenvestiging in Hilvarenbeek is de rechtbank in Den Bosch zeer goed te bereiken. Waalwijk, Kaatsheuvel en Loon op Zand vallen onder het arrondissement Zeeland-West-Brabant. Voor personen die in deze omgeving woonachtig zijn, geldt dat zij moeten procederen bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant, locatie Breda. De rechtbank in Breda bevindt zich nog geen 10 minuten rijden van onze hoofdvestiging in Breda. Het volledige arrondissement Brabant is door de twee vestigingen goed bereikbaar voor Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators.

Tarieven Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators kunt u niet alleen kiezen voor een all-in-uurtarief, maar het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Door te kiezen voor een vaste prijs, weet u vóór het eerste gesprek met uw advocaat of mediator exact wat de kosten voor de behandeling van uw volledige dossier zijn. Ook voor een mediationtraject kunt u bij ons kiezen voor een vast tarieven voor het volledige bemiddelingstraject. U hoeft niet eerst een gesprek aan te gaan, om te weten wat de kosten van de behandeling van uw dossier zullen zijn. U kunt namelijk het antwoord op uw vraag terugvinden op onze website. Onze vaste prijsafspraken staan per dossier transparant uitgewerkt op onze website. Staat uw geschil er niet bij vermeld? Neem contact met ons op voor een vaste prijsafspraak op maat.

Neem contact met ons op

"Door onze kennis, ervaring en de persoonlijke aanpak te bundelen krijgt ùw dossier de aandacht die het verdient tegen een scherp tarief."