Advocaat en mediator Hilvarenbeek

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is in 2011 opgericht en gevestigd in Breda. Sinds 2016 heeft ons kantoor een nevenvestiging in Hilvarenbeek geopend. Bent u op zoek naar een advocaat of mediator in Hilvarenbeek, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kantoor kunt u terecht voor alle vragen en geschillen op het het gebied van familierecht, jeugdrecht en strafrecht. Onze gespecialiseerde advocaten en mediators staan voor u klaar.

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators in Hilvarenbeek

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators  is een gespecialiseerd advocatenkantoor in Hilvarenbeek. De advocaten en mediators die bij ons kantoor werkzaam zijn, verrichten werkzaamheden op de volgende rechtsgebieden: familierecht, jeugdrecht en strafrecht. Het familierecht is een omvangrijk rechtsgebied, waarin wij juridische bijstand verlenen ten aanzien van alle mogelijke geschillen die zich voor kunnen doen tussen ex-partners (zoals op het gebied van scheiding, alimentatie, omgang, wijziging gezag, ect.). In familiezaken kunnen wij tevens als mediator (bemiddelaar) optreden. In jeugdzaken staan wij zowel minderjarigen als de ouders juridisch bij. In strafzaken staan wij niet alleen volwassenen bij, maar ook minderjarige kinderen en jongmeerderjarigen.

specialisaties

Ons kantoor in Hilvarenbeek

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is in 2011 opgericht en gevestigd in Breda. Sinds 2016 heeft ons kantoor een nevenvestiging geopend in Hilvarenbeek. Het advocatenkantoor in Hilvarenbeek is gelegen aan de Esbeekseweg, net buiten de kern van Hilvarenbeek. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur en op 50 meter afstand is een bushalte (lijn 143 tussen Tilburg en Reusel). Hierdoor is het kantoor goed bereikbaar voor cliënten uit de omgeving van Hilvarenbeek en Tilburg, zoals Esbeek, Diessen, Middelbeers, Oirschot, Hoge Mierde, Lage Mierde, Bladel en Reusel. Ook voor mediation kunt u op ons kantoor in Hilvarenbeek terecht.

voor meer kantoorinformatie
Van Nuenen Verger en Vullings advocaten mediators

Rechtbank Breda

Voor alle civiele procedures in familiezaken en jeugdzaken geldt dat de procedure gevoerd moet worden binnen het arrondissement waar partijen en/of de minderjarige kinderen woonachtig zijn. Voor personen die wonen in Hilvarenbeek en de omliggende dorpen, waaronder Esbeek, Diessen, Middelbeers, Oirschot, Bladel en Reusel, geldt dat de procedure plaats dient te vinden bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant. De locatie van de rechtbank bevindt zich in Breda, op nog geen 10 minuten rijden van onze hoofdvestiging in Breda.

Doordat Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators naast de vestiging in Hilvarenbeek, ook een kantoor in Breda heeft, is het voor onze advocaten en secretaresse een kleine moeite om zelf processtukken in te dienen bij de rechtbank. Hierdoor zijn onze cliënten er zeker van dat processtukken tijdig zijn ingediend en niet kwijtraken in de post. Bovendien is de beperkte reisafstand van het kantoor in Breda naar de rechtbank een groot voordeel voor de juridische bijstand tijdens zittingen.

Prijzen Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators kunt u niet alleen kiezen voor een all-in-uurtarief, maar het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Door te kiezen voor een vaste prijs, weet u vóór het eerste gesprek met uw advocaat of mediator exact wat de kosten voor de behandeling van uw volledige dossier zijn. Ook voor een mediationtraject kunt u bij ons kiezen voor een vast tarieven voor het volledige bemiddelingstraject. U hoeft niet eerst een gesprek aan te gaan, om te weten wat de kosten van de behandeling van uw dossier zullen zijn. U kunt namelijk het antwoord op uw vraag terugvinden op onze website. Onze vaste prijsafspraken staan per dossier transparant uitgewerkt op onze website. Staat uw geschil er niet bij vermeld? Neem contact met ons op voor een vaste prijsafspraak op maat.

Neem contact met ons op

"Door onze kennis, ervaring en de persoonlijke aanpak te bundelen krijgt ùw dossier de aandacht die het verdient tegen een scherp tarief."