Specialisaties

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is uw betrokken specialist in familie-, jeugd- en strafzaken. Onze jarenlange ervaring en onze specialistische kennis op deze rechtsgebieden geeft u een voorsprong.

"Door de combinatie van specialistische kennis, jarenlange ervaring en een persoonlijke aanpak kunt u uw dossier met een gerust hart aan ons toevertrouwen."

Onze specialisaties

Wij hebben bewust gekozen onze dienstverlening te beperken tot enkele rechtsgebieden. Door ons te focussen op het familierecht, jeugdrecht en strafrecht zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wetgeving en rechtspraak. Hierdoor kunt u van ons een betrouwbaar en gedegen antwoord verwachten op uw juridische vragen.

Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators staan geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Advocaten en de Mediators federatie Nederland (MfN). Daarnaast zijn de familierechtspecialisten ook aangesloten bij de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en is onze jeugdrechtspecialist aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten (VNJA). Door onze deelname aan de verschillende (specialisten)verenigingen kunt u er zeker van zijn dat uw advocaat of mediator op het hoogste niveau is geschoold en jaarlijks de nodige cursussen volgt om de kennis up-to-date te houden.

Kennis allèèn is in de advocatuur en in een mediationpratijk niet voldoende. Het gezegde luidt niet voor niets ‘al doende leert men.’ Ervaring is in ons vakgebied onmisbaar. Het is nodig om een gesprek te kunnen leiden, om u gerust te stellen in een moeilijke tijd, om echt te luisteren naar uw verhaal, een inschatting te kunnen maken van het verloop van uw procedure en om een rechter te kunnen overtuigen van uw standpunt. Welke reactie kunt u van de wederpartij verwachten? Is het zinvol om te procederen? Of kunt u beter eerst het gesprek aangaan? Wat is in het belang van uw kind? Is mediation voor mij zinvol? Een antwoord op dit soort vragen is niet in studieboeken te vinden. Dit vraagt om ervaring.

Tenslotte is inlevingsvermogen een eigenschap die u bij al onze advocaten en mediators zal terugzien. In situaties waarin u wordt geconfronteerd met bijvoorbeeld de plotselinge uithuisplaatsing van uw kind, uw scheiding of indien u een dagvaarding heeft ontvangen; dan wilt u niet alleen juridische bijstand van iemand die een studie heeft gevolgd en die al jaren werkzaam is, u wilt ook iemand naast u hebben staan die in staat is naar uw verhaal te luisteren en betrokken is bij uw zaak.

Door onze kennis, ervaring en de persoonlijke aanpak te bundelen krijgt ùw dossier de aandacht die het verdient tegen een scherp tarief.

Tarieven