Tarieven

Wij houden van openheid en helderheid; kwaliteit voor een betere prijs. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw dossier op basis van een vaste prijsafspraak te laten behandelen. Door te kiezen voor een vaste prijs voor de behandeling van uw zaak, weet u op voorhand met welke kosten u rekening moet houden. U kunt uiteraard ook kiezen voor ons scherpe uurtarief. U vindt bij ons gespecialiseerde advocaten en mediators voor betaalbare, transparante tarieven.

Bij van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators treft u gespecialiseerde advocaten en mediators voor een betaalbaar tarief.

Tarieven

Wij horen vaak de volgende vragen :

  • Wat kost een advocaat?
  • Wat is het gemiddeld uurtarief van een advocaat?
  • Kan ik naast de advocaatkosten nog andere kosten verwachten?
  • Zijn de kosten van een mediator per uur hoger dan de kosten van een advocaat per uur?
  • Omvat het uurtarief van de advocaat en mediator ook de btw en kantoorkosten?

Wij kunnen volstaan met een helder antwoord op al deze vragen: onze advocaten en mediators rekenen voor alle werkzaamheden een uurtarief van € 200,- inclusief btw en kantoorkosten. Met dit transparante tarief creëren wij duidelijkheid over de advocaatkosten en de kosten van mediation. Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators treft u deskundige en ervaren advocaten in het familierecht, strafrecht en jeugdrecht, alsmede professionele mediators voor alle scheidingszaken en overige geschillen tussen ex-partners voor een betaalbaar tarief.

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators kunt u niet alleen kiezen voor een all-in-uurtarief, maar het is ook mogelijk een vaste prijsafspraak te maken. Door te kiezen voor een vaste prijs heeft u meer grip op uw kosten voor de behandeling van uw dossier. Ook voor een mediationtraject kunt u bij ons kiezen voor een vast tarieven voor het bemiddelingstraject. U hoeft niet eerst een gesprek aan te gaan, om te weten wat de kosten van de behandeling van uw dossier zullen zijn. U kunt namelijk het antwoord op uw vraag terugvinden op onze website. Onze vaste prijsafspraken staan per dossier transparant uitgewerkt op onze website. Staat uw geschil er niet bij vermeld? Neem contact met ons op voor een vaste prijsafspraak op maat.

Naast de heldere tarieven en de mogelijkheid van vaste prijsafspraken, bieden wij onze cliënten ook de mogelijkheid een afspraak met de advocaat of mediator in de avonduren te hebben. Voor een bespreking met uw advocaat of een mediationgesprek in de avonduren betaalt u bij ons hetzelfde tarief. Er worden voor de afspraken buiten de reguliere kantoortijden dus geen extra kosten bij u in rekening gebracht.

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators treft u betaalbare en tevens gespecialiseerde advocaten en mediators. Kwaliteit voor een goede prijs. U vindt ons in Breda, nabij Etten-Leur en Prinsenbeek en in Hilvarenbeek, nabij Tilburg en Goirle.

Neem contact met ons op