Uurtarief

Ons uurtarief is scherp: € 200,- inclusief btw (ofwel circa € 165,- exclusief btw). Wij brengen geen kantoorkosten in rekening en factureren elke maand achteraf. Zo blijven de kosten van uw advocaat of mediator inzichtelijk en betaalbaar.

Ons uurtarief

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators treft u gespecialiseerde advocaten en mediators voor een betaalbaar tarief. In alle zaken geldt een uurtarief van € 200,-. Dit bedrag is inclusief btw (het bedrag is circa € 165,- exclusief btw). In tegenstelling tot veel andere advocaten en mediators brengen wij géén afzonderlijke kantoorkosten in rekening. U wordt bij ons dus niet achteraf onaangenaam verrast met verhogingen door btw of extra kantoorkosten. De enige kosten die afzonderlijk worden gefactureerd zijn verschotten, zoals griffierecht, uittrekselkosten of deurwaarderskosten. Wij kunnen u bij voorbaat aangegeven hoeveel deze kosten bedragen.

Wij factureren maandelijks achteraf de werkzaamheden die wij in uw opdracht hebben verricht. U krijgt hierbij een overzicht van de werkzaamheden die zijn verricht. Zo blijven uw rechtsbijstandskosten inzichtelijk en betaalbaar.

Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft die de kosten van uw advocaat of mediator vergoedt, kunt u ook bij ons kantoor terecht. Wij werken ook in opdracht van diverse rechtsbijstandsverzekeraars.

Wilt u meer informatie over ons vast uurtarief? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Contact

Vaste prijsafspraak

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is het ook mogelijk uw zaak te laten behandelen voor een vaste prijsafspraak. Zo weet u bij de start van uw zaak waar u financieel aan toe bent en heeft u meer grip op de kosten. Op onze site staat overzichtelijk en helder uitgewerkt welke vaste prijsafspraken wij per dossier hanteren. Staat uw geschil er niet bij vermeld? Neem contact met ons op voor een vaste prijsafspraak op maat.

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten treft u gespecialiseerde, ervaren en betrokken advocaten en mediators voor een betaalbaar tarief.

Meer over prijsafspraak

Wij werken met een vast uurtarief en factureren maandelijks achteraf. Zo blijven uw rechtsbijstandkosten inzichtelijk en betaalbaar.