Vaste prijsafspraken

Wilt u weten waar u financieel aan toe bent voor de start van uw zaak? U kunt bij ons ook kiezen voor een vaste prijsafspraak in elk dossier. Zo weet u met welke kosten u rekening moet houden en heeft u vooraf meer zicht op de totale kosten van uw dossier. Hieronder staat overzichtelijk en helder uitgewerkt, welke vaste prijsafspraken wij per dossier hanteren.

Uurtarief

Kiest u liever voor een uurtarief? Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators is het ook mogelijk uw dossier te laten behandelen op basis van ons betaalbare uurtarief. In alle zaken geldt een uurtarief van € 200,-. Dit bedrag is inclusief btw (het bedrag is circa € 165,- exclusief btw). Met dit transparante tarief creëren wij duidelijkheid over de kosten aan een advocaat en de kosten van mediation. In tegenstelling tot veel andere advocaten en mediators brengen wij géén afzonderlijke kantoorkosten in rekening brengen. U wordt bij ons dus niet achteraf onaangenaam verrast met verhogingen door btw of extra kantoorkosten. De enige kosten die afzonderlijk worden gefactureerd zijn verschotten, zoals griffierecht, uittrekselkosten of deurwaarderskosten. Wij kunnen u bij voorbaat aangegeven hoeveel deze kosten bedragen.

Naast de heldere tarieven en de mogelijkheid van vaste prijsafspraken, bieden wij onze cliënten ook de mogelijkheid een afspraak met de advocaat of mediator op werkdagen in de avonduren te hebben. Voor een bespreking met uw advocaat of een mediationgesprek in de avonduren betaalt u bij ons gewoon hetzelfde tarief. Er worden voor de afspraken buiten de reguliere kantoortijden dus geen extra kosten bij u in rekening gebracht.

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators treft u deskundige en ervaren advocaten in het familierecht, strafrecht en jeugdrecht, alsmede professionele mediators voor alle scheidingszaken en overige geschillen tussen ex-partners voor een betaalbaar tarief.

U vindt ons in Breda, in de wijk de Haagse Beemden, komend vanaf de snelweg de A16 bij afslag Breda-Noord en Prinsenbeek. U kunt ook een afspraak maken op onze nevenvestiging in Hilvarenbeek, komend vanuit het dorp gelegen op de weg naar Esbeek, Lage Mierden en Reusel.

Meer informatie over ons uurtarief

Dankzij onze vaste prijsafspraken heeft u inzichtelijk wat de totale kosten voor uw zaak zijn.