Dossier kosten advocaat alimentatie

Voor de juridische bijstand in uw zaak betreffende kinderalimentatie en/ of partneralimentatie kunt u bij ons kiezen voor een vaste prijsafspraak. Onder het ‘dossier kosten advocaat alimentatie’ vallen alle zaken omtrent de wijziging, beëindiging, vaststelling en/of nihilstelling van uw alimentatie.

Vaste prijsafspraak voor advocaatkosten alimentatie

Wat kost een advocaat in een zaak over alimentatie? Wilt u vooraf weten wat de advocaatkosten zijn voor alimentatie, dan kunt u gebruik maken van onze vaste prijsafspraak dossier ‘kosten advocaat alimentatie’.

Wij houden van openheid en helderheid; kwaliteit voor een betere prijs. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw dossier op basis van een vaste prijsafspraak te laten behandelen. Door te kiezen voor een vaste prijs heeft u meer grip op uw advocaatkosten bij alimentatie.

Voor de behandeling van uw alimentatiedossier brengen wij een vast bedrag van € 2.800,- inclusief btw in rekening. Hieronder vallen alle juridische werkzaamheden die voortvloeien uit de wijziging, beëindiging, vaststelling en/of nihilstelling van uw partneralimentatie en/of kinderalimentatie tot een maximum van 17 uren.

Vallen alle werkzaamheden in alimentatiezaken onder de vaste prijsafspraak advocaatkosten alimentatie? Ja, alle benodigde werkzaamheden in uw dossier vallen onder de prijsafspraak tot maximaal 17 uren. De enige advocaatkosten die naast het voornoemde vaste bedrag nog in rekening worden gebracht zijn de zogeheten “verschotten”. Dit betreffen geen werkzaamheden die uw advocaat verricht, maar rekeningen die uw advocaat aan derden moet betalen, zoals: griffierechten (administratiekosten rechtbank) deurwaarderskosten, uittreksels, advies derden (zoals accountant, fiscalist).

Indien uw dossier aanzienlijk meer tijd in beslag neemt dan een gemiddeld alimentatiedossier, zal uw advocaat dat tijdig met u communiceren. Zo wordt u nooit onverwacht met extra kosten geconfronteerd. Na het verstrijken van het maximaal aantal uren wordt een gereduceerd tarief van € 165,- incl. btw per uur in rekening gebracht. Hiermee behoudt u ook na het verstrijken van de vaste prijs een financieel voordeel.

U vindt bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators gespecialiseerde, ervaren en oprecht betrokken advocaten en mediators voor betaalbare, transparante tarieven.

Hebt u vragen over de vaste prijsafspraak dossier ‘kosten advocaat alimentatie’? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag van uw vragen.

Neem contact opMeer over alimentatie

Ons uurtarief

U mag uiteraard ook kiezen voor ons vaste uurtarief voor de advocaatkosten bij alimentatie.

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators treft u gespecialiseerde advocaten en mediators voor een betaalbaar uurtarief. In alle zaken geldt een uurtarief van € 200,-. Dit bedrag is inclusief btw (het bedrag is circa € 165,- exclusief btw).

Meer over ons uurtariefTerug naar vaste prijsafspraken
Advocaat

Herberekening alimenatie

Wanneer u het idee heeft dat u te veel alimentatie betaald of te weinig alimentatie ontvangt kunt u er voor kiezen om een herberekening uit te laten voeren.
U kunt deze herberekening door ons uit laten voeren voor een vast bedrag van slechts € 250,00 (inclusief btw). Wilt u de alimentatie laten herbereken neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Dankzij onze vaste prijsafspraken heeft u inzichtelijk wat de totale kosten voor uw zaak zijn.