Dossier kosten advocaat overig familierecht

Voor de juridische bijstand in alle overige familierechtelijke zaken kunt bij ons een vaste prijsafspraak maken voor de volledige behandeling van uw dossier.

Vaste prijsafspraak op maat

Wat kost een advocaat in een zaak over familierecht? Wilt u vooraf weten welke kosten u hebt aan een advocaat, dan kunt u gebruik maken van onze vaste prijsafspraak dossier ‘kosten advocaat familierecht’.

Wij houden van openheid en helderheid; kwaliteit voor een betere prijs. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw dossier op basis van een vaste prijsafspraak te laten behandelen. Door te kiezen voor een vaste prijs voor de behandeling van uw zaak, weet u op voorhand met welke kosten u rekening moet houden.

Er zijn veel verschillende familierechtelijke geschillen waarvoor u bij ons kantoor terecht kunt en waarvoor wij bereid zijn met u een vaste prijsafspraak te maken.Hebt u een familierechtelijk geschil en wilt u hiervoor een vaste prijsafspraak maken? Neem contact op met ons kantoor, zodat wij voor u een prijsafspraak op maat kunnen voorstellen.

U vindt bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators gespecialiseerde, ervaren en oprecht betrokken advocaten en mediators voor betaalbare, transparante tarieven.

Hebt u vragen over de vaste prijsafspraak dossier ‘kosten advocaat familierecht’? Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag van uw vragen.

Neem contact opMeer over het familierecht

Dossier voornaamswijziging

Wat kost een advocaat voor een voornaamswijziging?

Voor de juridische bijstand in een procedure tot wijziging van uw voornaam kunt u bij ons een vaste prijsafspraak maken van € 650,- inclusief btw. Hieronder vallen alle juridische werkzaamheden die nodig zijn om een uitspraak van de rechter te verkrijgen over de wijziging van uw voornaam, tot een maximum tot 4 uren.

Vallen alle werkzaamheden in de procedure voor een voornaamswijziging onder de vaste prijsafspraak?
Ja alle benodigde werkzaamheden in uw dossier vallen onder de prijsafspraak tot maximaal 4 uren. De enige kosten die naast het voornoemde vaste bedrag nog in rekening worden gebracht zijn de zogeheten “verschotten”. Dit betreffen geen werkzaamheden die uw advocaat verricht, maar rekeningen die uw advocaat aan derden moet betalen, zoals: griffierechten (administratiekosten rechtbank), uittreksels, advies derden (zoals accountant, fiscalist).

Indien uw dossier aanzienlijk meer tijd in beslag neemt dan een gemiddeld dossier voornaamswijziging, zal uw advocaat dat tijdig met u communiceren. Zo wordt u nooit onverwacht met extra kosten geconfronteerd. Na het verstrijken van het maximaal aantal uren wordt een gereduceerd tarief van € 165,- incl. btw per uur in rekening gebracht. Hiermee behoudt u ook na het verstrijken van de vaste prijs een financieel voordeel.

Hebt u vragen over de vaste prijsafspraak ‘kosten advocaat voornaamswijziging’? Wij horen het graag van u. Neem contact met ons op.

Meer over voornaamswijziging

Ons uurtarief

U mag uiteraard ook kiezen voor ons vaste uurtarief.

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators treft u gespecialiseerde advocaten en mediators voor een betaalbaar uurtarief. In alle zaken geldt een uurtarief van € 200,-. Dit bedrag is inclusief btw (het bedrag is circa € 165,- exclusief btw).

Meer over ons uurtarief
Advocaat

Dankzij onze vaste prijsafspraken heeft u inzichtelijk wat de totale kosten voor uw zaak zijn.