Dossier kosten advocaat strafrecht

Voor de juridische bijstand in uw strafdossier kunt u bij ons een vaste prijsafspraak maken. Onder het ‘dossier kosten advocaat strafrecht’ vallen alle zaken omtrent het strafrecht, zowel ten aanzien van volwassenen als voor minderjarigen (jeugdstrafrecht).

Vaste prijsafspraak

Wat kost een advocaat in strafzaak?
Wilt u vooraf weten welke kosten u hebt aan een advocaat, dan kunt u gebruik maken van onze vaste prijsafspraak dossier ‘kosten advocaat strafrecht’.

Wij houden van openheid en helderheid; kwaliteit voor een betere prijs. U heeft bij ons de mogelijkheid om uw dossier op basis van een vaste prijsafspraak te laten behandelen. Door te kiezen voor een vaste prijs voor de behandeling van uw zaak, weet u op voorhand met welke kosten u rekening moet houden.

Voor de behandeling van uw strafdossier kunt u in overleg met uw advocaat een vaste prijsafspraak maken voor de juridische bijstand tijdens de procedure bij de politierechter, meervoudige kamer, kinderrechter, in hoger beroep, bij verzet tegen een strafbeschikking of bij een officierszitting (TOM-zitting). De hoogte van de kosten van de vaste prijsafspraak is afhankelijk van de omvang van de zaak en de te verwachte werkzaamheden.

Bent u betrokken in een strafzaak? Neem contact op met ons kantoor, zodat wij voor u een prijsafspraak op maat kunnen voorstellen.

U vindt bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators ervaren en oprecht betrokken advocaten voor betaalbare, transparante tarieven.

Hebt u vragen over de vaste prijsafspraak dossier ‘kosten advocaat strafrecht’? Wij horen het graag van u.

Neem contact opMeer over strafrecht

Ons uurtarief

U mag uiteraard ook kiezen voor ons vaste uurtarief.

Bij Van Nuenen Verger en Vullings advocaten | mediators treft u gespecialiseerde advocaten en mediators voor een betaalbaar uurtarief. In alle zaken geldt een uurtarief van € 200,-. Dit bedrag is inclusief btw (het bedrag is circa € 165,- exclusief btw).

Komt u in aanmerking voor pro Deo rechtsbijstand? Ons kantoor behandelt alleen jeugdstrafzaken op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand (pro Deo). U vindt hierover meer informatie op de site van de Raad voor Rechtsbijstand.

Meer over ons uurtarief
Advocaten en mediators

Dankzij onze vaste prijsafspraken heeft u inzichtelijk wat de totale kosten van uw strafzaak zijn.